R.I.P.

ai plecat…de ce ai plecat??raspuns patetic:asa a fost sa fie..asa a vrut dumnezeu…de ce a vrut asa dumnezeu?imi spune si mie cineva?de ce,atunci cand un om are vointa de a trai,de a continua,de a fi alaturi de cei dragi mai departe,dumnezeu hotaraste ca il vrea alaturi de el??cine hotaraste ca e timpul ca cineva sa plece dintre cei pe care i-a stiut,care i-au fost dragi,care au constituit universul intregii sale vieti??de ce trebuie sa plece „intr-un loc mai bun,cu verdeata si nu-mai-stiu-ce”??de ce acel loc necunoscut este neaparat mai bun decat viata asta,pe care a cunoscut-o,pe care a trait-o si pe care vroia sa continue sa o traiasca alaturi de persoanele dragi??,daca cineva stie raspunsul il  rog sa mi-l spuna si mie pentru ca in momentul de fata am o multime de intrebari fara raspunsuri si o cantitate enorma de dezamagire fata de divinitate si fata de regulile acestea absurde ale vietii……

sunt o egoista.plang.plang mult.dar de ce plang?pentru ca a plecat inainte de a-si fi trait viata,pentru EL???sau pentru mine,pentru ca nu il voi mai revedea niciodata,pentru ca a lasat in urma cateva suflete chinuite de dorul lui?

nu inteleg viata.nu inteleg pur si simplu.inteleg doar ca am pierdut pe cineva drag,care nu se va mai intoarce niciodata…….si nu pot sa accept lucrul acesta deocamdata.sunt convinsa ca odata cu trecerea timpului si gandurile mele se vor indeparta de cel care a fost unul dintre cei mai inteligenti si iubiti oameni din vietisoara mea,dar acum,imi este greu.sper doar ca el sa stie,oriunde s-ar afla in acest moment,ca nu il voi uita niciodata,ca,deasupra tuturor necazurilor pe care VIATA i le-a oferit,eu am fost acolo-chiar  si numai cu gandul-si nu am fost niciodata dezamagita de el,si i-am fost alaturi si am crezut in el.pentru ca a fost un om minunat.cu probleme ca ABSOLUT FIECARE DINTRE NOI.

pentru asta merita sa mai ramana cu noi un timp.chiar merita.iar acolo unde este sper sa o duca super-bine,pentru ca daca nu a plecat intr-un loc mai bun decat acesta in care se afla,atunci nu stiu care mai este rostul vietii noastre pe pamant.doar sa ne facem o multime de ganduri,planuri si rosturi,ca apoi sa se termine totul brusc,iar in urma noasta sa ramana doar un gol,un hau si cateva suflete suferinde?…

dumnezeu (oricare ar fi acela si oriunde s-ar afla) sa aibe grija de tine,nenea…NU TE VOM UITA NICIODATA.

3 gânduri despre „R.I.P.

  1. Imi pare rau pentru pierderea suferita 😦

  2. Condoleante.. Am auzit de ce s-a intamplat.. Chiar imi pare rau. Stiu ce inseamna si mai stiu ca intrebarile tale, vor ramane exact asa.. fara raspuns. Si cu toate ca suna aiurea si ca pe moment, ti se pare absurd.. viata chiar merge inainte si cu timpul invatam sa ne continuam vietile fara ei. Fara unchiul tau, fara bunica mea. Ai grija de tine!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s